AcroSports 013 

Acrobatics moves us
Iedereen kan iemand leren liften en zelf leren vliegen, en daar maken we jou graag blij mee.

Rooster

Wat vind je in het rooster?

Klik in ons rooster op de pijltjes naar links en rechts om onze trainingen, workshops en activiteiten te zien in een weekoverzicht. Als je op een training klikt verschijnt er meer informatie over die specifieke training. Ook kun je je dan gelijk inschrijven als je dat zou willen.

Wat is Eversports?

Voor onze trainingen en workshops schrijf je je in via Eversports. Eversports is een digitale planning- en boekingstool voor sportorganisaties en sporters. Door deze tool kun je gemakkelijk ons rooster bekijken en je gelijk voor jouw gewenste training aanmelden. Je kunt onze trainingen vinden in dit rooster op onze eigen website of in ons rooster in de Eversports app. Door op een training te klikken kun je je direct en eenvoudig aanmelden. Zo kun je altijd jouw trainingen boeken via je telefoon, tablet of laptop.

Heb je nog geen account bij Eversports? Dan kun je er binnen twee minuten eentje aanmaken. Daarna je altijd simpel en snel jouw trainingen kiezen en boeken.

Waarom Eversports?

Eversports zorgt ervoor dat je met een eigen account je eenvoudig en kunt inschrijven voor onze trainingen en andere activiteiten. Zo houden wij en jij meer tijd over om te kunnen besteden aan acro, en niet aan de administratie. Wel zo fijn en overzichtelijk!

Basisrooster

Het basisrooster is helaas niet van toepassing door de huidige omstandigheden rondom COVID-19. Kijk voor het actuele rooster in het het interactieve rooster hierboven.

Ook kun je je via het live rooster aanmelden voor de trainingen.  

 

Hoe schrijf ik me in voor een training?

Door in het rooster op een training te klikken verschijnt de knop waarmee je je kunt aanmelden.

Als je een strippenkaart of abonnement hebt kun je bij jouw trainingsaanmelding aangeven dat je deze hiervoor wilt gebruiken. Dit wordt dan automatisch verwerkt. Heb je een strippenkaart, dan wordt deze bijgewerkt naar het nieuwe aantal nog te besteden strips. Heb je een abonnement, dan wordt ook hierin bijgewerkt hoeveel trainingen je nog kunt volgen. Bij een onbeperkt abonnement blijft dit natuurlijk onbeperkt.

In je profiel op Eversports kun je al deze informatie terugvinden.

Je kunt ook meerdere trainingen vooruit boeken, tot het aantal dat jouw strippenkaart of abonnement toelaat.

Hoe schrijf ik me uit voor een training?

Wil je toch niet deelnemen aan een training waarvoor je je hebt ingeschreven? Dan kun je je tot 2 uur voor aanvang nog afmelden, zonder dat dit gevolgen heeft voor jouw strippenkaart of abonnement. 

Je schrijft je uit door in je Eversportsprofiel naar jouw ‘boekingen’ te gaan, en bij de specifieke training op ‘uitschrijven/afmelden’ te klikken.

Waar vind ik meer informatie over een specifieke training?

Als je in het rooster op een training klikt verschijnt er meer informatie over die specifieke training. Ook staat daar of het handig is om iets mee te nemen.

Hoe zie ik in het rooster of de training online plaatsvindt of op locatie?

Bij onlinetrainingen zie je in het weekrooster een ‘scherm-icoontje’ in de bovenhoek staan van de training. Ook staat er op de pagina van die training onder de titel dat het om een online stream gaat. Bij binnen- en buitentrainingen wordt altijd een adres vermeld.

Eventkalender


Workshops

 

– 

 

Nog niet bekend

 

 

Aanmelden kan via ons rooster in de sectie ‘Workshops’

 

Of via de directe link naar Eversports

 

Op Facebook plaatsen we evenementen van onze workshops en andere activiteiten.

Neem contact met ons op 

Heb je zin om een proeftraining te komen volgen en acro te ontdekken? Of wil jij een workshop of show op jouw event?

Stuur een bericht en wij zorgen voor een antwoord op al jouw vragen en wensen.

Je kunt ook bellen (+31 (0)6 15138419),
mailen naar info@acrosports013.nl,
of een Whatsappberichtje sturen.

4 + 7 =

Aanmelden voor onze nieuwtjes

Aanmelden voor onze nieuwtjes

Zo houden we je op de hoogte van onze lessen, trainingen, workshops en evenementen. En alle andere leuke dingen die we graag met je willen delen! 

 

Je bent aangemeld, leuk!