Shows & Demo’s

In shows en demonstraties verzorgen we een acrobatische act of vuurshow (of een combinatie van beide) voor jouw publiek. Shows en demo’s kunnen een event nog specialer maken. Shows duren gemiddeld 5 tot 15 minuten. Demo’s kunnen voor een langere tijd gegeven worden. Het is ook mogelijk om deze op meerdere momenten en plekken tijdens het event te laten plaatsvinden.

We bieden verschillende soorten shows: acro-, vuur- en acrovuurshows. Daarnaast verzorgen we ook acrobatische theatershows voor kids.

Voor wie verzorgen we shows?

We bieden shows voor particulieren, bedrijven en het onderwijs. Je kunt dus altijd contact met ons opnemen om te zien of we iets voor jou kunnen betekenen.

 

Hoeveel kost het?

Wij bieden al shows vanaf €400,-.

Ik heb specifieke wensen, kan dit?

Natuurlijk! Als we jouw wensen hebben ontvangen zullen we met een voorstel komen (vrijblijvend) dat we daarna samen bijschaven zodat de show aansluit bij jouw wensen en evenement.

Acro

Acroshows zijn acrobatische duo acts.

Voor 5 tot 20 minuten zorgen twee acrobaten voor entertainment tijdens jouw evenement. Een show met acrobatische lifts die elkaar opvolgen. Naar jouw wens is de show met of zonder muziek en kunnen de kostuums van de artiesten zoveel mogelijk aangepast worden naar het thema van jouw evenement.

Acrovuur

Acrovuurshows zijn shows die acrobatiek en vuurspektakel combineren, zoals hierboven omschreven.

Ze duren 5 tot 20 minuten en worden verzorgd door een, twee of zelfs meerdere artiesten.

Ben je op zoek naar een workshop voor jouw event? 

Lees dan verder op onze workshoppagina.

Vul ons contact formulier in

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan via onderstaande knop.