Workshops

Regelmatig organiseren we acroworkshops op wisselende locaties. Ze zijn vaak langer dan onze trainingen en vinden vooral in het weekend en op feestdagen plaats. Voor veel mensen is het een uitje. Je hoeft geen abonnement of strippenkaart te hebben om mee te kunnen doen: je kunt je voor iedere workshop los inschrijven. Na afloop is er vaak een drankje met wat lekkers en veel gezelligheid.

Voor wie zijn de workshops?

Workshops zijn heel divers. Zo is dit de ene keer een handstand-, de andere keer een acroyoga-, en dan weer een acrodansworkshop. Eigenlijk net zoals bij de trainingen. En de ene keer is de workshop voor beginners, de andere keer voor gevorderden, en vaak is het geschikt voor alle niveaus. In de workshopomschrijving wordt dit altijd aangegeven.

Wat staat je te wachten in een workshop?

Bij een workshop ben je vanaf een half uur voor aanvang welkom. Sommige deelnemers zullen elkaar al kennen maar heel veel deelnemers ook niet. Aan het begin van de workshop zorgen we daarom altijd voor een kennismaking, zowel met de trainers als met de deelnemers. 

Daarna volgt een warming-up met oefeningen of spel, en dan gaan we aan de slag met acro. Wat we precies doen is natuurlijk afhankelijk van de soort workshop, in iedere workshopomschrijving vind je daarover meer. In de meeste workshops zullen we in groepjes samenwerken, waarbij we af en toe van groepje wisselen. Daardoor leer je meer mensen kennen en kun je met verschillende mensen samenwerken. We houden bij het vormen van de groepen rekening met niveauverschillen. Er wordt in de workshops flink gewerkt maar plezier is ook belangrijk!

Aan het einde zorgen we voor ontspanning met een cooling-down en na afloop staat er iets te drinken en iets lekkers klaar of kun je op de locatie zelf een drankje of hapje bestellen. Ook zelf iets te eten en drinken meenemen mag vrijwel altijd. Blijven is niet verplicht, maar gezellig is het zeker. De meeste mensen, inclusief trainers, blijven vaak nog even hangen voor deze gezelligheid.

Waar kan ik me inschrijven voor workshops?

Klik in ons weekrooster op de pijltjes naar links en rechts om onze trainingen, workshops en activiteiten te zien per week. Klik op de workshop voor meer informatie en om je in te kunnen schrijven.

Kan ik jullie inhuren voor een workshop op locatie?

Jazeker. Ben je op zoek naar een workshop voor jouw eigen activiteit? Wij geven ook workshops op aanvraag. In overleg zorgen we dat de workshop wordt gevormd naar jouw wensen. Dit doen we voor particulieren én voor bedrijven en het onderwijs.

Particulieren

Op zoek naar een toffe activiteit voor een vrijgezellenfeest? Of voor het jaarlijks terugkerende familieweekend? Of is jouw zoon of dochter binnenkort jarig en heb je het wel gehad met zwemfeestjes en speurtochten?

Acro op een kinderfeestje

We verzorgen ook acrobatische activiteiten op feestjes. Dit zijn activiteiten waar alle kinderen aan mee kunnen doen. Een of twee acrobaten komen langs, eventueel zelfs met attributen zoals jongleerballen, en zorgen voor een tot twee uur beweegplezier voor de kids. Dit speciaal voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Acrobaten op het feest van jouw kind? Dat kan al vanaf €250,-

Neem contact met ons op om erachter te komen wat het beste bij jullie feestje past

Bedrijven

Op zoek naar een bedrijfsuitje? Of misschien kan jouw bedrijfsfeest, evenement of festival nog wat actie gebruiken? En geen zorgen, ook met casualkleding kunnen jouw werknemers, collega’s of bezoekers gewoon aan de slag.

Onderwijs

Op zoek naar een activiteit voor een sportdag of het jubileumfeest? Of voor een alternatieve gymles?

Hoe ziet zo’n workshop eruit?

Workshops worden naar wens gegeven door een of twee docenten en duren 1 tot 3 uur. Een workshop is ook geschikt voor iedereen die nog nooit acro heeft gedaan. Op een veilige en leuke manier gaat iedereen in kleine groepen aan de slag met de basis van acrobatiek. De trainer neemt iedereen mee in een warming-up en daarna zijn er oefeningen die in duo’s of kleine groepen worden uitgevoerd en waardoor iedereen de eerste acrobatische ervaring krijgt. In korte tijd zullen de meesten al kunnen vliegen of liften.

In het onderwijs wordt de workshop vaak gericht op rollen, radslagen, salto’s en het bouwen van menselijke piramides.

Sportieve en gemakkelijk zittende kleding werken het beste, en ook met alledaagse gemakkelijk zittende kleding kan er aan de acroworkshop meegedaan worden. Rokjes en jurkjes zijn iets minder handig. Is de workshop voor deelnemers een verrassing? Breng ze hier dan alvast van op de hoogte. 

Workshops zijn geschikt voor maximaal 35 deelnemers. Ben je op zoek naar een workshop voor een grotere groep? Dan kunnen we mogelijk met drie trainers langskomen.

Wat zijn de kosten?

Wil jij een acrobatische workshop op jouw evenement? Dat kan al vanaf €400,-.

Neem contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Op zoek naar shows en demonstraties?

Ook dit doen wij. We verzorgen shows en demo’s op locatie, zodat we jouw event nog specialer kunnen maken. Is dit iets voor jouw evenement? Lees dan meer op onze Shows-pagina.

Vul ons contactformulier in

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan via onderstaande knop.