Buiten

Bij goed weer vinden veel trainingen nu buiten plaats, vaak in het Kromhoutpark (centrum), maar ook op andere plekken in Tilburg.

In ons rooster staat vermeld waar een training plaatsvindt. Bij de specifieke training staat ook wat handig is om mee te nemen, vaak is dit een matje of handdoek en een flesje water.

Binnen

We verzorgen onze binnentrainingen bij het Zuiderkwartier.

Bij de specifieke training staat wat handig is om mee te nemen, vaak is dit een matje of handdoek en een flesje water.

Hoe ziet een buitentraining eruit?

We verzamelen op de locatie (bijvoorbeeld in het park) en starten daar gezamenlijk met de training. Je kunt je tas en fiets makkelijk kwijt op het verzamelpunt. 

De training bestaat uit een warming-up, de onderdelen van de specifieke training en een cooling down. En achteraf kan er natuurlijk nog even nagepraat worden.

Hoe doe je buiten mee?

Na jouw aanmelding in het rooster check je nog even wat je nodig hebt in de beschrijving en waar de verzamellocatie is. De trainer staat daar klaar om iedereen te ontvangen.

Kromhoutpark, Tilburg

Kromhoutpark

Naast Lizzy Ansinghhof

Zie prettigparkeren.nl/kaart/#!Tilburg/ voor de parkeeropties. De mogelijkheid om gratis te parkeren is voldoende, maar zorg dat je goed bekijkt waar de betaalde plekken beginnen.

Leijpark, Tilburg

Leijpark

Er is een klein aantal parkeerplaatsen bij de ingang van het park, er is een grote parkeergelegenheid bij de bouwmarkten tegenover het park (overzijde van Ringbaan Zuid).

Spoorpark, Tilburg

Spoorpark

In het park is een parkeerterrein aan de zuidzijde (naast de camperplaatsen). Naast het park kan je parkeren aan de Westzijde (aan de kant van de Ringbaan West) bij BeweegR. Is daar geen plaats? Dan kun je parkeren in parkeergarage De Knegtel, op 5 minuten loopafstand van het Spoorpark.

Binnenlocatie

MFA Zuiderkwartier

Wassenaerlaan 38, Tilburg

Zuiderkwartier

In de wijk rondom het Zuiderkwartier is parkeren mogelijk tegen betaling

Vul ons contact formulier in

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan via onderstaande knop.