AcroSports 013 

Acrobatics moves us
Iedereen kan iemand leren liften en zelf leren vliegen, en daar maken we jou graag blij mee.

Onze locaties

Binnen

We verzorgen trainingen op verschillende locaties, waaronder bij het Zuiderkwartier, Het Zonnelicht en International Center Tilburg.

Er wordt gezorgd voor ventilatie en desinfecterend handgel, die voor en na de training kan worden gebruikt.

Voor volwassenen zorgen we dat voor en na afloop van de training de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd. 

 

 

 

Buiten

Bij goed weer vinden veel trainingen nu buiten plaats, vaak in het Kromhoutpark (centrum), maar ook op andere plekken in Tilburg. Er wordt altijd gezorgd dat er ruimte is om in de schaduw mee te doen en dat we 1,5 meter afstand kunnen nemen, voor en na de trainingen.

In ons rooster staat vermeld waar een training plaatsvindt. Bij de specifieke training staat ook wat handig is om mee te nemen, vaak is dit een matje of handdoek en een flesje water.

Online

We bieden af en toe online (live) trainingen aan. Zo kun je jouw acrotraining voortzetten vanuit huis of van waar je maar wilt als je op die plek een internetverbinding hebt. Zowel individuele trainingen als duo-trainingen (binnenkort) vind je online.

Hoe dat werkt met boeken en meedoen? Dat heeft Eversports voor je op een rijtje gezet. Eversports is onze planning- en boekingstool voor alle trainingen.

We geven weer binnentrainingen

Door de situatie rondom het Coronavirus vonden er een tijd lang geen binnentrainingen plaats. Inmiddels weer wel, en daarbij nemen we de voorschriften van het RIVM als uitgangspunt.

Hoe ziet een buitentraining eruit?

We verzamelen op de locatie (bijvoorbeeld in het park) en starten daar gezamenlijk met de training. Je kunt je tas en fiets makkelijk kwijt op het verzamelpunt. We zorgen ervoor dat iedereen op minstens 1,5 meter afstand van elkaar staat.

De training bestaat uit een warming-up, de onderdelen van de specifieke training en een cooling down. En achteraf kan er natuurlijk nog even nagepraat worden.

Hoe doe je buiten mee?

Na jouw aanmelding in het rooster check je nog even wat je nodig hebt in de beschrijving en waar de verzamellocatie is. De trainer staat daar klaar om iedereen te ontvangen.

Hoe ziet een online training eruit?

Via Zoom kom je terecht in de onlinetraining. Je ziet de docent en andere deelnemers (voor wie met video deelneemt) en iedereen kan vooraf een praatje beginnen terwijl de andere deelnemers online ‘binnenwandelen’. Een kwartier voor aanvang kun je je online aanmelden. 

De training bestaat daarna uit een warming-up, de onderdelen van de specifieke training en een cooling down. De docent is volledig in beeld en legt de oefeningen uit en doet ze voor. Tijdens de training kun je gewoon vragen stellenen kan iedereen reageren op elkaar. Ook geeft de docent feedback op de deelnemers, net zoals in een les binnen of buiten. En voor wie wil is er ruimte om achteraf nog een praatje te maken met de docent en andere deelnemers. 

Hoe doe je online mee?

Na jouw aanmelding in het rooster ontvang je een link voor de online training. In jouw Eversports account wordt dit duidelijk vermeld. Log in met je account vooraf aan de training, dan zie je precies hoe laat jouw geboekte training start, en vanaf 15 minuten voor aanvang werkt de knop/link die zichtbaar is in Eversports.

Wij werken met live streamings via Zoom. Je kunt Zoom downloaden of vanuit je webbrowser gebruiken, beide zijn mogelijk op laptop, PC en smartphone. Kies op de downloadpagina voor ‘Zoom Client for Meetings’.

Buitenlocaties

Kromhoutpark, Tilburg

Kromhoutpark

Naast Lizzy Ansinghhof

Zie prettigparkeren.nl/kaart/#!Tilburg/ voor de parkeeropties. De mogelijkheid om gratis te parkeren is voldoende, maar zorg dat je goed bekijkt waar de betaalde plekken beginnen.

Leijpark, Tilburg

Leijpark

Er is een klein aantal parkeerplaatsen bij de ingang van het park, er is een grote parkeergelegenheid bij de bouwmarkten tegenover het park (overzijde van Ringbaan Zuid).

Spoorpark, Tilburg

Spoorpark

In het park is een parkeerterrein aan de zuidzijde (naast de camperplaatsen). Naast het park kan je parkeren aan de Westzijde (aan de kant van de Ringbaan West) bij BeweegR. Is daar geen plaats? Dan kun je parkeren in parkeergarage De Knegtel, op 5 minuten loopafstand van het Spoorpark.

Bron: www.spoorparktilburg.nl

Binnenlocaties

MFA Zuiderkwartier

Wassenaerlaan 38, Tilburg

Zuiderkwartier

In de wijk rondom het Zuiderkwartier is gratis parkeergelegenheid.

Het Zonnelicht

Lanciersstraat 90G, Tilburg www.hetzonnelicht.nl

Het Zonnelicht

In de Lanciersstraat ga jetussen huisnr. 88A en 92A de inrit in en kom je bij garageboxen. Op het einde ga je naar rechts gaat, daarna meteen naar links. Je ziet achteraan een grote houten poort, dit is de ingang van Het Zonnelicht.

In de omgeving Lanciersstraat en Hoogvensestraat (deel richting centrum) kan je alleen parkeren met een dagkaart (€16,50). Op prettigparkeren.nl/kaart/#!Tilburg/ vind je waar je in de omgeving gratis of voor €1/uur kunt parkeren.

International Center Tilburg

IJzerstraat 21, Tilburg

International Center Tilburg

Parkeerlocaties in de buurt zijn o.a.:

– Parkbee Tilburg Centrum (misschien alleen op reservering mogelijk) (€1,50 p/u, max. €7,50 p/dag) > 5 min. loopafstand

– Parkeergarage Pietervreedeplein (€2,- p/u, max. €16,- p/dag) > 5 min. loopafstand

– P2 Hall of Fame (€1,50 p/u, max. €7,50 p/dag) > 10-15 min. loopafstand

Zie www.prettigparkeren.nl/kaart/#!Tilburg/ voor de meest actuele informatie.Bron: www.spoorparktilburg.nl

Sportinstituut Ooms - Noord

Von Suppéstraat 35, Tilburg
www.sportoomsnoord.nl

Sportinstituut Ooms Noord

In de wijk rondom is gratis parkeergelegenheid.

Neem contact met ons op 

Heb je zin om een proeftraining te komen volgen en acro te ontdekken? Of wil jij een workshop of show op jouw event?

Stuur een bericht en wij zorgen voor een antwoord op al jouw vragen en wensen.

Je kunt ook bellen (+31 (0)6 15138419),
mailen naar info@acrosports013.nl,
of een Whatsappberichtje sturen.

2 + 9 =

Aanmelden voor onze nieuwtjes

Aanmelden voor onze nieuwtjes

Zo houden we je op de hoogte van onze lessen, trainingen, workshops en evenementen. En alle andere leuke dingen die we graag met je willen delen! 

 

Je bent aangemeld, leuk!