Hoe is AcroSports 013 ontstaan?

Er was vanaf 2017 geen toegankelijke acrobatiektraining meer te vinden in Tilburg. Dit kon natuurlijk niet lang duren, dus kwam er een oplossing: AcroSports 013.

Waar zijn we te vinden?

We zorgen voor trainingen en workshops op verschillende binnen- en buitenlocaties in Tilburg. Kijk voor specifieke informatie op de pagina ‘Locaties’

Fleur Leloup is oprichtster van AcroSports 013 en ze is altijd op zoek naar uitdagingen in beweging.

Na meerdere teamsporten, inclusief een Nederlands Handbalkampioenschap op haar 12e, richt ze haar focus op dans. Samenwerken wordt belangrijker dan competitie. Vanuit dans rolt ze verder in het enthousiasme voor beweging, samenwerking en interactieve technologie, en kort daarna komt ze in aanraking met acroyoga en acrobatiek. Sociaal, zonder competitie, en afhankelijk van samenwerking. Voor haar de juiste ontdekking.

Iets later, na die ontdekking, blijkt er voor volwassenen geen toegankelijke acrobatiektraining meer te vinden in Tilburg en dat kan natuurlijk niet. Dus zorgt ze voor een oplossing, en dat is uitgegroeid tot AcroSports 013. 

Fleur wordt blij van een glimlach, van het trainen en beheersen van het lichaam en van het samenwerken en samen ploeteren wat ervoor zorgt dat je meer bereikt dan je daarvoor realistisch had geleken. Allemaal van die fijne verassingen!

 

Het Team

Deze gezichten kun je allemaal tegenkomen bij ons

Fleur Leloup

Fleur Leloup

Trainer / Performer

Fleur, ooit begonnen in de wereld van dans en toen uitgevlogen als interactief ontwerper (met een focus op samenwerking en beweging) om interactieve technologie en dans te kunnen combineren. Daarna is ze in aanraking gekomen met acroyoga, waarbij het sociale aspect van acrobatiek haar nog meer heeft gefascineerd. Ze brengt graag flow in de beweging, let op techniek om blessures te voorkomen, en neemt een hele grote glimlach mee.

Trainer in acroyoga, acroflow, acrodans, monkey business en handstanden.
Ook geeft ze gastlessen Acroyoga op de Dansacademie bij Fontys Academy of the Arts in Tilburg.

 

Colins Acro

Colins Acro

Trainer / Performer

Colins groeide op in Kenia, waar zijn liefde voor acro is begonnen. Colins is sinds 2006 werkzaam als docent acrobatiek, circus en acroyoga, en is ook artiest in acrobatische acts, vuurshows en chair balancing. Zowel als docent als performer brengt hij zijn grootste glimlach en positieve energie met zich mee en is zijn lievelingsuitspraak niet te missen: ‘Keep smiling!’. Aan vrolijkheid is bij hem niet te ontsnappen.

Trainer in o.a. acro, acroyoga, acro voor kids, acrocircus.

Nog meer:
// AcroYoga-gecertificeerd docent

Franziska Angel

Franziska Angel

Trainer / Performer

Franzi heeft haar studie aan de Fontys Academy of the Arts in de richting Danseducatie in 2023 afgerond en is werkzaam bij verschillende dansscholen in Nederland. Naast haar passie voor lesgeven, deelt ze haar bewegingen zowel op het podium als op straat om te verbinden, te inspireren en geïnspireerd te worden. Ze integreert daarbij de elementen, zoals ademwerk, die op haar pad komen.

“Het belangrijkste voor mij is dat mijn studenten groeien, mentaal en fysiek, en ze zich kunnen verbinden met zichzelf en de mensen om hen heen. De kwetsbaarheid, eerlijkheid en het vertrouwen is voor mij heel veel waard.”

Sanne Hamstra

Sanne Hamstra

Trainer / Performer

Sanne is een gelukkig mens, en doet precies wat ze wenst: voorstellingen maken, optreden, lesgeven, en ze is een echte levensgenieter! Ze vliegt in het rond in de optredens van haar eigen gezelschap Duo No Nonsense en met fantasierijk circustheater samen met Wietske Vogels. Ook deelt ze met alle plezier haar kennis als docente in handstanden, in allround circus op basisscholen, en in de kneepjes van het vak partneracrobatiek voor volwassenen, waaronder ook in lessen Acroyoga. 

Mariska van Erp

Mariska van Erp

Creatieve en digitale ondersteuning

Mariska werkt achter de schermen aan onze content en als digitale en grafische ondersteuning. Zij is gek op de digitale wereld en weet altijd, op als dan niet creatieve wijze, oplossingen te vinden voor de uitdagingen die komen kijken bij het organiseren en promoten van onze lessen. Daarnaast heeft zij een leven voor zichzelf gecreëerd waarin zij geniet van ‘best of both worlds’ met haar Keniaanse man in een klein dorp aan de Keniaanse kust en haar werk met, voor en bij Nederlandse bedrijven en ondernemers als freelance en interim projectmanager.

Vul ons contact formulier in

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan via onderstaande knop.