AcroSports 013 

Acrobatics moves us
Iedereen kan iemand leren liften en zelf leren vliegen, en daar maken we jou graag blij mee.

Prijzen

Voor welke soort betalingen kan ik kiezen?

Voor onze wekelijkse trainingen kun je kiezen voor een lidmaatschap, een strippenkaart of losse trainingen. Met een proeftraining kun je eenmalig meedoen voor een extra laag bedrag. Voor workshops en andere speciale events hebben we aparte prijzen. We hebben verschillende prijzen voor volwassenen, jeugd en kids.

Ook met het budget van de Meedoenregeling kun je bij ons betalen, lees daarover verderop op deze pagina.

Volwassenen

Ben je 18 jaar of ouder, dan kun je kiezen uit de volgende opties:

Jaarlidmaatschap

Als je ervoor kiest om een lidmaatschap voor een heel jaar af te sluiten dan ontvang je 10% korting op de prijs van het vergelijkbare maandlidmaatschap. 

Aanbiedingen 

Workshops en andere speciale events hebben aparte prijzen. Mensen met een abonnement krijgen in veel gevallen korting op workshops en events.

Jongeren

Ben je tussen de 12 en 18 jaar, dan kun je kiezen uit de volgende opties:

Kids

Ben je 11 jaar of jonger, dan kun je kiezen uit de volgende opties:

Waarom zijn de prijzen hoger dan bij andere sportclubs & -verenigingen, yogastudio’s en fitnesscentra?

Trainingen op locatie duren gemiddeld langer dan de meeste trainingen bij andere aanbieders. Dit komt omdat er in acrobatiek veel bij komt kijken en de trainingen leuker worden naarmate je trucs vaker kunt oefenen en je ze beter onder de knie krijgt. Onze trainingen binnen en buiten duren daarom 1,5 tot 2 uur. We werken daarin met een maximaal aantal deelnemers zodat er genoeg persoonlijke aandacht is.

Daarnaast worden de trainingen vaak gegeven door twee enthousiaste trainers in plaats van één zoals bij bijna alle andere sporten het geval is. De twee trainers bereiden samen de training voor zodat ze jou de tofste duotrucs kunnen laten zien en aanleren. En tijdens de oefeningen heb je dus twee trainers die ieder rondlopen om iedereen verder te helpen en tips te geven. Nog meer persoonlijke aandacht dus.

Welke betalingsvorm past bij mij?

Wil je 1 keer per week trainen? Dan kies je voor het maandlidmaatschap van 1x per week. En kun je een weekje niet? Dan mag je die training inzetten in een andere week. Je bent dus vrij om vier trainingen naar keuze te volgen in die maand.

Maandlidmaatschap 1x per week

Ben je van plan vaker dan 1 keer per week te komen trainen? Of gewoon zo vaak mogelijk? Dan is voor jou het Maandlidmaatschap Onbeperkt het meest voordelig.

Maandlidmaatschap onbeperkt

Wil je af en toe meedoen, ga je tussentijds op een langere vakantie, of zit je voor je werk regelmatig in het buitenland? Dan is een strippenkaart een goede optie. Een strippenkaart met 6 strips is 3 maanden geldig en in die tijd ben je helemaal vrij deze te gebruiken wanneer je maar wilt.

Strippenkaart 6x

Heb je nog geen trainingen bij ons gevolgd en wil je het eens uitproberen? Een proeftraining is dan jouw beste optie!

Proeftraining

Wil je helemaal nergens aan vastzitten? Dan boek je per keer een losse training. Deze zijn in verhouding wel een stukje duurder.

Losse training

Hoe kan ik betalen?

Voor maandlidmaatschappen geef je toestemming voor een maandelijkse incasso (SEPA). Voor alle andere vormen kun je o.a. kiezen voor iDeal, PayPal of Creditcard.

In overleg is contante betaling ook mogelijk. 

Is een lidmaatschap maandelijks opzegbaar?

Een lidmaatschap sluit je af voor minstens een maand en daarna is deze per maand opzegbaar. Hij wordt automatisch verlengd, maar je kunt deze op ieder moment stopzetten. Je zit dus nergens voor aan vast.

Als je ervoor kiest om een abonnement voor een heel jaar af te sluiten dan ontvang je 10% korting op de prijs van het vergelijkbare maandlidmaatschap. Dit geldt voor het Maandlidmaatschap Onbeperkt en het Maandlidmaatschap 1x per week. Je kunt kiezen voor een eenmalige volledige betaling of een maandelijkse automatische incasso. Dit lidmaatschap is uiteraard niet maandelijks opzegbaar totdat het jaar voorbij is.

Kan ik eerst een proeftraining volgen?

 

Iedereen die nog geen trainingen bij ons heeft gevolgd kan een proeftraining mee komen doen. Met een proeftraining kun je eenmalig meedoen voor een extra laag bedrag, en zo zit je nergens aan vast.

Kan ik een cadeaubon aan iemand geven?

Je kunt een cadeaubon kopen, online of persoonlijk bij Fleur, met een bedrag naar keuze vanaf €5 euro. Zo kun je een vriend of vriendin, familielid of collega blij maken met een vrij te besteden bedrag of een gekozen acrotraining, workshop, abonnement of strippenkaart.

Hoe ziet een cadeaubon er uit en hoe werkt het?

Looks

In het bestelproces kies je uit onze selectie een afbeelding die past bij jouw wens. Deze afbeelding wordt gebruikt voor jouw cadeaubon (ook wel voucher genoemd) en ook kun je een persoonlijke tekst toevoegen. Na betaling van het gekozen bedrag ontvang je de cadeaubon als PDF. Deze kun je daarna doorsturen of printen en persoonlijk overhandigen aan degene die je er blij mee wilt maken.

Print

Je ontvangt de cadeaubon per mail en om zelf  te printen of digitaal te versturen. Ook kun je de cadeaubon bestellen met een mooie envelop. Deze ontvang je dan per post.

Koop je de cadeaubon op een van onze locaties? Dan kan het zijn dat de bon gelijk voor jou geprint kan worden, maar let op: dit is niet op elke locatie mogelijk.

Code

Op de cadeaubon staat een code waaraan het cadeaubedrag gelinkt is. De code voert diegene in tijdens het inschrijven voor een activiteit. De prijs wordt verrekend met het cadeaubedrag. Is de prijs lager dan het cadeaubedrag? Dan kan de code vaker gebruikt worden totdat dit bedrag volledig is gebruikt.

Wat is de Meedoenregeling?

Via de Meedoenregeling stelt de gemeente Tilburg een bedrag beschikbaar voor lage inkomens om leuke dingen te kunnen doen en nieuwe mensen te leren kennen. Het budget is €100 per jaar en is persoonsgebonden.

Kan ik gebruik maken van de Meedoenregeling?

Je kunt bij ons meedoen met de Meedoenregeling van gemeente Tilburg. Heb je al een budget van de Meedoenregeling? Dan kun je deze gelijk bij ons gebruiken. Wil je uitzoeken of je recht hebt op de regeling en deze aanvragen? Kijk dan op de website van T-helpt.

Zo kun je het budget van de Meedoenregeling inzetten

Laat ons weten dat je gebruik wilt maken van de Meedoenregeling en we gaan het direct regelen. Je geeft aan ons door welk lidmaatschap, welke strippenkaart of welke losse activiteit je wilt betalen met het budget. Dit kan ook voor een proeftraining. Vervolgens geeft je jouw geboortedatum en klantnummer door. Dit klantnummer heb je ontvangen in de brief van de gemeente waar de Meedoenregeling aan jou wordt toegekend.

Daarna wordt het bedrag van jouw Meedoenregeling-budget afgeschreven. Daarvoor hebben we verder geen andere persoonlijke of betalingsgegevens nodig.

Als jouw budget niet meer voldoende blijkt, dan kun je altijd het resterende budget gebruiken en de rest van het bedragbijbetalen.

Neem contact met ons op 

Heb je zin om een proeftraining te komen volgen en acro te ontdekken? Of wil jij een workshop of show op jouw event?

Stuur een bericht en wij zorgen voor een antwoord op al jouw vragen en wensen.

Je kunt ook bellen (+31 (0)6 15138419),
mailen naar info@acrosports013.nl,
of een Whatsappberichtje sturen.

4 + 5 =

Aanmelden voor onze nieuwtjes

Aanmelden voor onze nieuwtjes

Zo houden we je op de hoogte van onze lessen, trainingen, workshops en evenementen. En alle andere leuke dingen die we graag met je willen delen! 

 

Je bent aangemeld, leuk!