Voor welke soort betalingen kan ik kiezen?

Voor onze wekelijkse trainingen kun je kiezen voor een lidmaatschap, een strippenkaart of losse trainingen. Met een proeftraining kun je eenmalig meedoen voor een extra laag bedrag. Voor workshops en andere speciale events hebben we aparte prijzen. 

Ook met het budget van de Meedoenregeling kun je bij ons betalen, lees daarover verderop op deze pagina.

Ben jij student?

Maak dan gebruik van onze 25% studentenkorting op tickets en strippenkaarten.

Stuur een mail naar info@acrosports.nl met bewijs van studie en je ontvangt dan de kortingscode. Deze vul je in bij het betalen van je lidmaatschap en je korting wordt automatisch berekend.

Volwassenen

Ben je 18 jaar of ouder, dan kun je kiezen uit de volgende opties:

Waarom zijn de prijzen hoger dan bij andere sportclubs & -verenigingen, yogastudio’s en fitnesscentra?

Trainingen op locatie duren gemiddeld langer dan de meeste trainingen bij andere aanbieders. Dit komt omdat er in acrobatiek veel bij komt kijken en de trainingen leuker worden naarmate je trucs vaker kunt oefenen en je ze beter onder de knie krijgt. Onze trainingen binnen en buiten duren daarom 1,5 tot 2 uur. We werken daarin met een maximaal aantal deelnemers zodat er genoeg persoonlijke aandacht is.

Daarnaast worden de trainingen vaak gegeven door twee enthousiaste trainers in plaats van één zoals bij bijna alle andere sporten het geval is. De twee trainers bereiden samen de training voor zodat ze jou de tofste duotrucs kunnen laten zien en aanleren. En tijdens de oefeningen heb je dus twee trainers die ieder rondlopen om iedereen verder te helpen en tips te geven. Nog meer persoonlijke aandacht dus.

Welke betalingsvorm past bij mij?

Wil je 1 keer per week trainen? Dan kies je voor het maandlidmaatschap van 1x per week. En kun je een weekje niet? Dan mag je die training inzetten in een andere week. Je bent dus vrij om vier trainingen naar keuze te volgen in die maand.

Maandlidmaatschap 4x per maand

Ben je van plan vaker dan 1 keer per week te komen trainen? Of gewoon zo vaak mogelijk? Dan is voor jou het Maandlidmaatschap Onbeperkt het meest voordelig.

Maandlidmaatschap onbeperkt

Wil je af en toe meedoen, ga je tussentijds op een langere vakantie, of zit je voor je werk regelmatig in het buitenland? Dan is een strippenkaart een goede optie. Een strippenkaart met 6 strips is 3 maanden geldig en in die tijd ben je helemaal vrij deze te gebruiken wanneer je maar wilt.

Strippenkaart 6x

Heb je nog geen trainingen bij ons gevolgd en wil je het eens uitproberen? Een proeftraining is dan jouw beste optie!

Proeftraining

Wil je helemaal nergens aan vastzitten? Dan boek je per keer een losse training. Deze zijn in verhouding wel een stukje duurder.

Losse training

Hoe kan ik betalen?

Voor maandlidmaatschappen geef je toestemming voor een maandelijkse incasso (SEPA). Voor alle andere vormen kun je o.a. kiezen voor iDeal, PayPal of Creditcard.

In overleg is contante betaling ook mogelijk. 

Is een lidmaatschap maandelijks opzegbaar?

Een lidmaatschap sluit je af voor minstens een maand en daarna is deze per maand opzegbaar. Hij wordt automatisch verlengd, maar je kunt deze op ieder moment stopzetten. Je zit dus nergens voor aan vast.

Als je ervoor kiest om een abonnement voor een heel jaar af te sluiten dan ontvang je 10% korting op de prijs van het vergelijkbare maandlidmaatschap. Dit geldt voor het Maandlidmaatschap Onbeperkt en het Maandlidmaatschap 1x per week. Je kunt kiezen voor een eenmalige volledige betaling of een maandelijkse automatische incasso. Dit lidmaatschap is uiteraard niet maandelijks opzegbaar totdat het jaar voorbij is.

Kan ik eerst een proeftraining volgen?

 

Iedereen die nog geen trainingen bij ons heeft gevolgd kan een proeftraining mee komen doen. Met een proeftraining kun je eenmalig meedoen voor een extra laag bedrag, en zo zit je nergens aan vast.

Kan ik gebruik maken van de Meedoenregeling?

Je kunt bij ons meedoen met de Meedoenregeling van gemeente Tilburg. Heb je al een budget van de Meedoenregeling? Dan kun je deze gelijk bij ons gebruiken. Wil je uitzoeken of je recht hebt op de regeling en deze aanvragen? Kijk dan op de website van T-helpt.

Via de Meedoenregeling stelt de gemeente Tilburg een bedrag beschikbaar voor lage inkomens om leuke dingen te kunnen doen en nieuwe mensen te leren kennen. Het budget is €100 per jaar en is persoonsgebonden.

Zo kun je het budget van de Meedoenregeling bij ons inzetten

Laat ons weten dat je gebruik wilt maken van de Meedoenregeling en we gaan het direct regelen. Je geeft aan ons door welk lidmaatschap, welke strippenkaart of welke losse activiteit je wilt betalen met het budget. Dit kan ook voor een proeftraining. Vervolgens geeft je jouw geboortedatum en klantnummer door. Dit klantnummer heb je ontvangen in de brief van de gemeente waar de Meedoenregeling aan jou wordt toegekend.

Daarna wordt het bedrag van jouw Meedoenregeling-budget afgeschreven. Daarvoor hebben we verder geen andere persoonlijke of betalingsgegevens nodig.

Als jouw budget niet meer voldoende blijkt, dan kun je altijd het resterende budget gebruiken en de rest van het bedragbijbetalen.

Of vul ons contactformulier in

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan via onderstaande knop.