Proeftraining

 

Wil je jezelf uitdagen en nieuwe vaardigheden ontwikkelen? Dan is dit jouw kans! Bij AcroSports 013 geloven we in de kracht van beweging, balans en samenwerking, en daarom nodigen we je uit om deel te nemen aan een proefles!

Schrijf je vandaag nog in voor een proefles, voor maar €10 kan je vrijblijvend meedoen. Kom en ervaar zelf de energie en het plezier van AcroSports! We kijken ernaar uit je te zien!

Of je nu ontzettend sportief bent of het gewoon leuk vindt om eens uit je comfortzone te stappen, wij staan klaar om je te begeleiden en te laten vliegen! Daag jezelf uit, verbeter je conditie en ontmoet nieuwe mensen terwijl je plezier hebt!

Wat is acro?

Acro is de afkorting van acrobatiek. In deze sport werk je samen aan menselijke bouwwerken en constructies. Door samen te werken en techniek kun je meer dan je denkt. Niet met brute kracht maar met de juiste techniek wordt het mogelijk om iemand te liften (dragen), zelf te vliegen (gelift worden), en ook weer zacht te landen.  

Het is een heel toegankelijke sport. Iedereen kan meedoen, ook zonder ervaring. Iedereen kan meedoen, ook zonder ervaring. Om mee te doen heb je maar één ding nodig en dat is enthousiasme.

In de trainingen werken we aan samenwerking, techniek, coördinatie, concentratie, balans, functionele kracht en flexibiliteit. De acrobatische toeren zorgen voor uitdaging met een hoop plezier en geven een kick als het lukt. En daar worden we natuurlijk blij van!

Hoezo

een proeftraining?

Als je nog nooit acrobatiek hebt beoefend dan kan er een flinke drempel zijn om je zomaar aan te melden. Je weet niet wat je te wachten staat en je weet niet of je het kan (al hebben we die laatste vraag hopelijk al voor je beantwoord).

Met het meedoen aan een proeftraining zorg je ervoor dat je helemaal vrijblijvend gewoon eens kunt uitvinden of acrobatiek is wat jij leuk vindt. Want laten we eerlijk zijn: al die foto’s zijn tof, maar als je twijfelt kun je natuurlijk beter zelf eens komen vliegen en voelen hoe dat is, toch?

Wat

staat je te wachten?

Na een introductierondje van de groep volgt er een gezamenlijke warming-up, dan een aantal oefeningen in duo’s en daarna gaan we aan de slag met acro! Jij draait lekker mee want de trainer en de deelnemers die ervaring hebben weten jou zo te helpen dat je binnen één training weet hoe het voelt om iemand te liften of om zelf te vliegen. Uiteindelijk eindigen we met een cooling-down en is er na afloop ruimte om nog even te blijven voor een drankje en een praatje. Ook kun je dan met jouw vragen bij de trainer terecht, zodat je alles weet wat je wilt weten voordat je weer thuis bent.

Deal?

Wie

mag komen proeven?

Iedereen die nog geen trainingen bij ons heeft gevolgd kan een proeftraining mee komen doen. Acrobatiek is er voor iedereen met én zonder ervaring, en voor alle leeftijden: jong en oud zijn welkom.

Welke

trainingen bieden wij?

Er zijn verschillende soorten acrobatiek en trainingen waar je uit kunt kiezen, een paar voorbeelden zijn acroyoga, acrodans, handstandtraining en  workouts. Neem een kijkje op onze pagina over alle trainingen voor een compleet overzicht.

Hoe verder na jouw proeftraining?

Na je eerste training ben je misschien wel enthousiast en kun je gelijk jouw volgende training boeken. Je kunt ook nog steeds losse trainingen uitproberen. Niet meer door je aan te melden voor een proeftraining, maar wel door je in te schrijven voor een losse training. Dit is voor iedereen mogelijk.

Ben je al helemaal overtuigd? Dan kun je ook kiezen voor een strippenkaart of abonnement. Je kunt je dan gelijk aanmelden voor alle trainingen waar je bij wilt zijn. 

Vul ons contact formulier in

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan via onderstaande knop.