AcroSports 013 

Acrobatics moves us
Iedereen kan iemand leren liften en zelf leren vliegen, en daar maken we jou graag blij mee.

Proeftraining

Wat is acro?

Acro is de afkorting van acrobatiek. In deze sport werk je samen aan menselijke bouwwerken en constructies. Door samen te werken en techniek kun je meer dan je denkt. Niet met brute kracht maar met de juiste techniek wordt het mogelijk om iemand te liften (dragen), zelf te vliegen (gelift worden), en ook weer zacht te landen.  

Het is een heel toegankelijke sport. Iedereen kan meedoen, ook zonder ervaring. Iedereen kan meedoen, ook zonder ervaring, en in alle leeftijdscategorieën. Om mee te doen heb je maar één ding nodig en dat is enthousiasme.

In de trainingen werken we aan samenwerking, techniek, coördinatie, concentratie, balans, functionele kracht en flexibiliteit. De acrobatische toeren zorgen voor uitdaging met een hoop plezier en geven een kick als het lukt. En daar worden we natuurlijk blij van!

Waarom

een proeftraining?

Als je nog nooit acrobatiek hebt beoefend dan kan er een flinke drempel zijn om je zomaar aan te melden. Je weet niet wat je te wachten staat en je weet niet of je het kan (al hebben we die laatste vraag hopelijk al voor je beantwoord).

Met het meedoen aan een proeftraining zorg je ervoor dat je helemaal vrijblijvend gewoon eens kunt uitvinden of acrobatiek is wat jij leuk vindt. Want laten we eerlijk zijn: al die foto’s zijn tof, maar als je twijfelt kun je natuurlijk beter zelf eens komen vliegen en voelen hoe dat is, toch?

Wat

staat je te wachten?

Na een introductierondje van de groep volgt er een gezamenlijke warming-up, dan een aantal oefeningen in duo’s en daarna gaan we aan de slag met acro! Jij draait lekker mee want de trainer en de deelnemers die ervaring hebben weten jou zo te helpen dat je binnen één training weet hoe het voelt om iemand te liften of om zelf te vliegen. Uiteindelijk eindigen we met een cooling-down en is er na afloop ruimte om nog even te blijven voor een drankje en een praatje. Ook kun je dan met jouw vragen bij de trainer terecht, zodat je alles weet wat je wilt weten voordat je weer thuis bent.

Deal?

Wie

kan een proeftraining volgen?

Iedereen die nog geen trainingen bij ons heeft gevolgd kan een proeftraining mee komen doen. Acrobatiek is er voor iedereen met én zonder ervaring, en voor alle leeftijden: jong en oud zijn welkom.

Welke

trainingen kun je uit kiezen?

Er zijn verschillende soorten acrobatiek en trainingen waar je uit kunt kiezen, een paar voorbeelden zijn acroyoga, acrodans, handstandtraining en  workouts. Neem een kijkje op onze pagina over alle trainingen voor een compleet overzicht.

Kosten

Volwassenen: 10 euro
Jongeren: 7,50 euro
Kids: 5 euro

Aanmelden voor een proeftraining

Jij kiest jouw proeftraining zelf uit. Er zijn verschillende vormen van acrobatiek en daar zit er vast een tussen die jou het meest enthousiast maakt (lees meer op de pagina over de verschillende trainingen).

Kijk in ons rooster wanneer jouw training plaatsvindt, en welke dag en tijdstip voor jou goed uitkomt. En voilà!

Je boekt via Eversports: klik op de training in het rooster voor meer informatie en om je aan te melden.

Wat heb je nodig bij je eerste training?

Sportieve en gemakkelijk zittende kleding, een flesje water en een glimlach.

Is jouw proeftraining buiten? Dan is het misschien ook handig om een matje of handdoek mee te nemen. Als dit zo is dan staat dit ook in de beschrijving van die specifieke training. En bij twijfel mag je ons natuurlijk altijd een berichtje sturen.

Meedoenregeling

Je kunt bij ons meedoen met de Meedoenregeling van Gemeente Tilburg.

Hoe verder na jouw proeftraining?

Na je eerste training ben je misschien wel enthousiast en kun je gelijk jouw volgende training boeken. Je kunt ook nog steeds losse trainingen uitproberen. Niet meer door je aan te melden voor een proeftraining, maar wel door je in te schrijven voor een losse training. Dit is voor iedereen mogelijk.

Ben je al helemaal overtuigd? Dan kun je ook kiezen voor een strippenkaart of abonnement. Je kunt je dan gelijk aanmelden voor alle trainingen waar je bij wilt zijn. 

Neem contact met ons op 

Heb je zin om een proeftraining te komen volgen en acro te ontdekken? Of wil jij een workshop of show op jouw event?

Stuur een bericht en wij zorgen voor een antwoord op al jouw vragen en wensen.

Je kunt ook bellen (+31 (0)6 15138419),
mailen naar info@acrosports013.nl,
of een Whatsappberichtje sturen.

8 + 2 =

Aanmelden voor onze nieuwtjes

Aanmelden voor onze nieuwtjes

Zo houden we je op de hoogte van onze lessen, trainingen, workshops en evenementen. En alle andere leuke dingen die we graag met je willen delen! 

 

Je bent aangemeld, leuk!